Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Dierenarts - dierenarts forum
Dierenforum
Dierenforum • forumoverzicht. leuk en informatief forum over huisdieren
http://www.dierenforum.nl/forum/index.php
Hond verzekering
Honden & puppies - hondenplaza. honden, hier vind je informatie over honden en puppies, uitgebreide beschrijvingen van rashonden, artikelen over honden, aandoeningen bij honden, een gezellig hondenforum en nog veel meer, hondenplaza is de meest uitgebreide hondensite van nederland.
http://www.dierenverzekeringonline.nl/hondenverzekering/
Hondenforum
Grootste openbare hondenforum van nederland. aangeboden door farm food all-life-stage hondenvoeding.
http://www.hondenforum.nl
Gerelateerd
 • Steenbok, bergkangoeroe en zebra: deze dieren mag u als hu..
  De hond, de kat en de witbuikegel mogen gewoon als huisdier worden gehouden. Net als de steenbok en de bergkangoeroe. Ze horen bij honderd dieren die volgens staatssecretaris Sharon Dijksma (Economische Zaken) geschikt zijn om als huisdier te worden gehouden. De lijst is het resultaat van 23 jaar onderhandelen tussen dierenwelzijnsorganisaties, markt en politiek.
 • Clydesdale geneest van hartritmestoornis
  Windsor - een van de acht Clydesdales die een historische koets trekken in Massachusetts - was de laatste dagen niet helemaal zichzelf, schrijft Horsetalk.
 • Wat een ruiter zegt en wat hij eigenlijk bedoelt
  Wat een ruiter zegt en wat hij of zij eigenlijk bedoelt zijn soms twee heel verschillende dingen. Maar als we het doen heeft het vaak een hele goede reden:
 • Dierenartsen Hoorn roepen op tot waakzaamheid
  Er zijn in Hoorn huisdieren overleden aan gif, maar er zijn geen aanwijzingen dat sprake is van opzet. Dat is de conclusie na ruim twee weken waarin via verschillende sociale media is gewaarschuwd voor ?gifpillen? en gebakken spons.
 • Kat overleefd mes in zijn hoofd
  Dat een kat negen levens heeft wordt bevestigd in Rusland waar een kat met een keukenmes in zijn kop weet te overleven.
 • Verstoorde zwijn valt aan
  EDE - Op de Ederheide heeft een wild zwijn een hond aangevallen. Drie honden struinden in het losloopgebied en verstoorden vermoedelijk een zwijn dat aan het zonnen was.
 • Wonderpaard: Tesio
  We kennen ze allemaal, paarden die met een been al in het graf staan, maar wonder boven wonder er weer bovenop komen. Sommige paarden hebben echt een engel
 • Dierenarts doet vondst in maag hond: 62 elastiekjes en 8 o..
  Een labrador in de Amerikaanse staat Pennsylvania blijkt een hele bijzondere smaak te hebben. Toen een dierenarts hem opereerde aan zijn buik, bleken er 62 haarelastiekjes, acht onderbroeken en een pleister in de maag van de hond te zitten.
 • Verwaarloosd paard uit Noordwijk knapt op
  Het zwaar verwaarloosde paard, dat afgelopen donderdag door de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming in beslag werd genomen in Noordwijk, maakt het